logo

PRODUKTER

 

Varför byta trappa - den vi har, fungerar ju?

Det finns många svar på den frågan, och vilket som stämmer bäst på just dig kan bara du själv svara på. Önskan att förnya och förändra upplevelsen av bostaden är de främsta anledningarna för många. Precis som när man renoverar kök eller badrum. Men att byta trappa gör det också möjligt att förbättra trappans funktion, öka säkerheten, underlätta kommunikationen mellan våningarna och åstadkomma ett stort lyft i hur ditt hem uppfattas. Till glädje för alla som bor i huset - och för dem som kommer att göra det sedan. En ny trappa höjer värdet på huset! I de flesta fall är det lika enkelt att byta trappa som att byta luckor i köket. Den vane Gör-det-självaren kan klara jobbet själv om anvisningarna följs noggrant. Men vi rekommenderar att använda sig av våra montörer som har specialutbildning och erfarenhet av att montera trappor. Då får du det bästa resultatet.

 

 

klassiska trappor

När vi pratar om trätrapp menar vi oftast en trappa inomhus, en Rak trappa, L trappa eller U trappa. Den kan naturligtvis ha någon annan form, men oftast är det utrymmet för trappan som styr utformningen. När det gäller trätrapp är fortfarande furutrappa väldigt vanlig, även om ektrappor har ökat avsevärt under senare år. Många andra intressanta träslag finns också att tillgå, liksom kombinationen målade delar ihop med naturfärgade träslag. I utformningen har även trappräcken och ledstänger stor betydelse. Räcket kan vara helt av trä eller även här kombineras t.ex. stålpinnar med ledstång ek. Rostfritt räcke i olika varianter är mycket gångbart och även glasräcke är populärt.

böjda trappor

Att bygga en trappa som passar just er och ert hus är vår specialitet. Vi utgår från era önskemål hur trappan och räcke ska se ut och utifrån det breda sortiment vi jobbar med kan vi bygga trappa och trappräcke som tilltalar er. Våra böjlimmade trappor bjuder på stora möjligheter att skapa en drömtrappa som passar perfekt in i miljön. Med en böjlimmad trappa går det att skapa mjuka runda former och svängar. En unik trappa som skapar atmosfär och rymd i rummet.

spiraltrappor

Våra spiraltrappor delas in i två huvudsakliga kategorier. Serietillverkade standardtrappor och stycketillverkade specialtrappor. För standardtillverkade spiraltrappor är valmöjligheten begränsad beträffande trappmått, utförande, kulör, träslag och flexibilitet. Men om utbudet stämmer med önskemål och behov, vilket det ofta gör, har man en trappa till mycket fördelaktigt pris.

Moderna trappor

Modellserien Modern tolkar nutidens minimalistiska trender utan att göra avkall på funktionalitet eller säkerhet. I denna kategori hittar du våra moderna trappor.FÖRETAGS INFORMATION

Besök adress
Toleredsgatan 4
417 27 Göteborg

Hitta oss på kartan

FÅ NYHETSBREV

KONTAKT INFORMATION

Försäljning av nya trappor       
Tel: +46(0)735-90 91 40
e-post: info@villa-trappor.se

Renovering av befintlig trappa
Tel: +46(0)709-53 07 10
e-post: info@trapp-renovering.se

Poula Simonsson

Riktigt nöjd.

Otroligt bra kvalitet, dom installerade en trappa hos oss i somras.

Mycket trevliga.

Johan Ek

Killarna var väldigt trevliga och sammarbetsvilliga.
Mycket nöjd med trappan.

Vilket lyft!!

Fam. Kalin

Ett enormt bra bemötande och resultatet på trappan blev jättebra.

Kvalitetstrappor rakt igenom.

Till toppen